Vi firar 9 år!

Vi fyller 9 årOm några dagar har vi funnits i hela 9 år och hjälpt tusentals besökare att få information om var de snabbt och enkelt kan beställa kostnadsfria startpaket. Även om man inte i slutändan vill använda ett kontantkort kan det vara ett utmärkt sätt att testa på en ny operatör och se hur nätet och dess täckning är där man bor och reser.

Fastnar man får någon operatör kan man alltid fortsätta att fylla på sitt startpaket eller varför inte portera det till ett fast abonnemang, något som oftast brukar vara förmånligare då man börjar ringa och/eller surfa en del.

För att fira alla dessa och och den enorma förändring som skett både i branschen men inte minst användandet av mobila tjänster är nu hela webbsidan responsiv, så allt ser lika bra ut oavsett vad du använder för enhet. Surfandet via mobiler och surfplattor ökar lavinartat och då är det ett helt naturligt steg att även vi anpassar oss därefter, något vi borde gjort för flera år sedan.

Nästa år fyller vi 10 och kvarvarande tid kommer fokuseras på att bygga upp sidan med än mer fakta och nyheter kring kontantkort, häng med oss vet ja.

Stort tack för alla dessa år!
Stefan Janson, ägare av denna eminenta sida.